|||

Magisk mindekoncert

Jeg kan ikke påstå at jeg var med fra starten. Men da jeg endeligt opdagede den stille, country-inficerede slowcore fra Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. var jeg rimeligt hurtigt fan.

Først senere gik det op for mig, at den centrale karakter, Jason Molina, var død.

Bremen, der i aftes lagde scene til en slags mindekoncert, beskriver Jason, hans liv og musik således:

I 2013 bød den amerikanske sanger og sangskriver Jason Molina på tragisk vis denne verden farvel. Han blev kun 39 år, men efterlod sig et fænomenalt og hjerteskærende sangkatalog. Som centrum i de to kultorkestre Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. nød han status af gudsbenådet sangsmed og melankolsk melodimager af fineste karat.

to be…to be…

Koncerten i Bremen var som sagt en art mindekoncert, primært med folk fra Magnolia, men også med gæsteoptræden og sågar oplæsning:

Dette omrejsende projekt er ikke et tilfældigt tributeband. De involverede er originale medlemmer fra Jason Molinas to tidligere grupper Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. Oprindeligt samledes disse fem musikere kun for at spille enkelte shows kort tid efter sangskriverens død. Men nu er de igen sammen. Til lejligheden får de tilmed følgeskab af gæstevokalisten Timothy Showalter fra Strand of Oaks og forfatteren Erin Osman.

Jeg er langt fra connaiseur af deres oeuvre, men det var en stor oplevelse. Rå og upoleret og ærlig og stemningsfuld.

Og så gjorde det jo heller ikke noget at jeg sad lige foran pulten og lyden var fantastisk.

…or not to be…or not to be

Jeg ved hvad jeg skal streame hele weekenden.

Up next Det snerper I de sidste par dage synes jeg, at jeg har kunnet mærke et par hilsener fra min stressede sommer, hvor jeg følte knækket true i horisonten, og jeg Jeg har beholdt kortet i lommen Som tech-nysgerrig er det svært ikke at lade sig rive med af nye dimser. Og som forholdsvis tilfreds bruger af Apple-gear er det særlig svært ikke
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh