|||

Det snerper

I de sidste par dage synes jeg, at jeg har kunnet mærke et par hilsener fra min stressede sommer, hvor jeg følte knækket true i horisonten, og jeg derfor måtte afslutte et projekt for en kunde før tid.

Det er heldigvis langt fra så slemt - det er mere knyttet til enkelte travle dage og visheden om at den næste uges tid bliver presset, end til en længere periode med stress.

Ikke desto mindre er jeg, mit i den lidt hektiske situation, godt tilfreds med, at jeg måske er blevet bedre til at spotte potentielt dårlige oplevelser i god tid, så jeg kan passe lidt på mig selv.

Hvem skulle nu ha’ troet, at jeg kunne lære af mine erfaringer…

Up next tower of traffic Magisk mindekoncert
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot