|||

Magisk mindekoncert

Jeg kan ikke påstå at jeg var med fra starten. Men da jeg endeligt opdagede den stille, country-inficerede slowcore fra Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. var jeg rimeligt hurtigt fan.

Først senere gik det op for mig, at den centrale karakter, Jason Molina, var død.

Bremen, der i aftes lagde scene til en slags mindekoncert, beskriver Jason, hans liv og musik således:

I 2013 bød den amerikanske sanger og sangskriver Jason Molina på tragisk vis denne verden farvel. Han blev kun 39 år, men efterlod sig et fænomenalt og hjerteskærende sangkatalog. Som centrum i de to kultorkestre Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. nød han status af gudsbenådet sangsmed og melankolsk melodimager af fineste karat.

to be…to be…

Koncerten i Bremen var som sagt en art mindekoncert, primært med folk fra Magnolia, men også med gæsteoptræden og sågar oplæsning:

Dette omrejsende projekt er ikke et tilfældigt tributeband. De involverede er originale medlemmer fra Jason Molinas to tidligere grupper Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. Oprindeligt samledes disse fem musikere kun for at spille enkelte shows kort tid efter sangskriverens død. Men nu er de igen sammen. Til lejligheden får de tilmed følgeskab af gæstevokalisten Timothy Showalter fra Strand of Oaks og forfatteren Erin Osman.

Jeg er langt fra connaiseur af deres oeuvre, men det var en stor oplevelse. Rå og upoleret og ærlig og stemningsfuld.

Og så gjorde det jo heller ikke noget at jeg sad lige foran pulten og lyden var fantastisk.

…or not to be…or not to be

Jeg ved hvad jeg skal streame hele weekenden.

Up next Det snerper I de sidste par dage synes jeg, at jeg har kunnet mærke et par hilsener fra min stressede sommer, hvor jeg følte knækket true i horisonten, og jeg Jeg har beholdt kortet i lommen Som tech-nysgerrig er det svært ikke at lade sig rive med af nye dimser. Og som forholdsvis tilfreds bruger af Apple-gear er det særlig svært ikke
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot