|||

Jeg har beholdt kortet i lommen

Som tech-nysgerrig er det svært ikke at lade sig rive med af nye dimser. Og som forholdsvis tilfreds bruger af Apple-gear er det særlig svært ikke at blive lidt hektisk i september-oktober, når de præsenterer nye telefoner (og i år også helt nyt ur).

Men det er jo ikke nødvendigt at opgradere hvert år, trods alt. Og jeg havde egentlig besluttet mig for at springe over denne gang, ikke mindst fordi de nye telefoner lod til at have relativt begrænsede forbedringer.

Så begyndte folk - desværre - at skrive om hvor meget bedre det nye mobilkamera var, og så blev jeg dælme fristet igen. Noget af det jeg bruger min iPhone mest til, er nemlig at tage billeder. Suk.

Ikke desto mindre fejrer jeg nu endnu en uge efter launch, hvor jeg ikke har købt nyt grej. Yay me.

(Spørgsmålet er hvor langt vi skal hen på året før jeg for alvor kan sige, at jeg kan slappe af fordi jeg lige så kan vente på 2019-modellerne…?)

Up next Magisk mindekoncert Farvelstagram
Latest posts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider