|||

Jeg har beholdt kortet i lommen

Som tech-nysgerrig er det svært ikke at lade sig rive med af nye dimser. Og som forholdsvis tilfreds bruger af Apple-gear er det særlig svært ikke at blive lidt hektisk i september-oktober, når de præsenterer nye telefoner (og i år også helt nyt ur).

Men det er jo ikke nødvendigt at opgradere hvert år, trods alt. Og jeg havde egentlig besluttet mig for at springe over denne gang, ikke mindst fordi de nye telefoner lod til at have relativt begrænsede forbedringer.

Så begyndte folk - desværre - at skrive om hvor meget bedre det nye mobilkamera var, og så blev jeg dælme fristet igen. Noget af det jeg bruger min iPhone mest til, er nemlig at tage billeder. Suk.

Ikke desto mindre fejrer jeg nu endnu en uge efter launch, hvor jeg ikke har købt nyt grej. Yay me.

(Spørgsmålet er hvor langt vi skal hen på året før jeg for alvor kan sige, at jeg kan slappe af fordi jeg lige så kan vente på 2019-modellerne…?)

Up next Magisk mindekoncert Farvelstagram
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot