|||

Lukket for vandet

Bare et lille snapshot fra hverdagen:

I morges, da jeg skulle ned at træne, løb der vand hen af vejen – og der var skyfri himmel ovenover.

Vandet viste sig at komme fra loftet i naboopgangen, hvorfra det simpelthen væltede gennem hoveddøren og ud i rendestenen.

For nu at gøre en lang historie kort fik vi hurtigt alarmeret en VVS, og der kom professionel hjælp.

I mellemtiden var jeg nede at træne, men da jeg kom hjem havde de lukket for vandet i hele ejendommen.

Så ingen kaffe, ingen tandbørstning og ikke noget brusebad… 😱

I stedet valgte jeg at gå ned på kontoret, hvor jeg så undskyldte til alle at jeg muligvis lugtede og så lidt svedig ud.

Det var nu ikke det værste.

Det mest irriterende var (og jaja, first world problem og alt det dér), at jeg fik ødelagt min morgenrutine på en måde, så jeg nærmest hele dagen har følt mig jet-lagged.

Og det synes jeg egentlig er lidt vildt. At jeg er blevet meget et vanemenneske, at jeg kan være ved siden af mig selv en hel dag, fordi jeg må gå tur før jeg drikker kaffe…

Hashtag gammel mand.

Up next Makrofest Ny ereader – farvel til Kindle og goddag til Kobo
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning