|||

Lukket for vandet

Bare et lille snapshot fra hverdagen:

I morges, da jeg skulle ned at træne, løb der vand hen af vejen – og der var skyfri himmel ovenover.

Vandet viste sig at komme fra loftet i naboopgangen, hvorfra det simpelthen væltede gennem hoveddøren og ud i rendestenen.

For nu at gøre en lang historie kort fik vi hurtigt alarmeret en VVS, og der kom professionel hjælp.

I mellemtiden var jeg nede at træne, men da jeg kom hjem havde de lukket for vandet i hele ejendommen.

Så ingen kaffe, ingen tandbørstning og ikke noget brusebad… 😱

I stedet valgte jeg at gå ned på kontoret, hvor jeg så undskyldte til alle at jeg muligvis lugtede og så lidt svedig ud.

Det var nu ikke det værste.

Det mest irriterende var (og jaja, first world problem og alt det dér), at jeg fik ødelagt min morgenrutine på en måde, så jeg nærmest hele dagen har følt mig jet-lagged.

Og det synes jeg egentlig er lidt vildt. At jeg er blevet meget et vanemenneske, at jeg kan være ved siden af mig selv en hel dag, fordi jeg må gå tur før jeg drikker kaffe…

Hashtag gammel mand.

Up next Makrofest Ny ereader – farvel til Kindle og goddag til Kobo
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side