|||

Jeg har beholdt kortet i lommen

Som tech-nysgerrig er det svært ikke at lade sig rive med af nye dimser. Og som forholdsvis tilfreds bruger af Apple-gear er det særlig svært ikke at blive lidt hektisk i september-oktober, når de præsenterer nye telefoner (og i år også helt nyt ur).

Men det er jo ikke nødvendigt at opgradere hvert år, trods alt. Og jeg havde egentlig besluttet mig for at springe over denne gang, ikke mindst fordi de nye telefoner lod til at have relativt begrænsede forbedringer.

Så begyndte folk - desværre - at skrive om hvor meget bedre det nye mobilkamera var, og så blev jeg dælme fristet igen. Noget af det jeg bruger min iPhone mest til, er nemlig at tage billeder. Suk.

Ikke desto mindre fejrer jeg nu endnu en uge efter launch, hvor jeg ikke har købt nyt grej. Yay me.

(Spørgsmålet er hvor langt vi skal hen på året før jeg for alvor kan sige, at jeg kan slappe af fordi jeg lige så kan vente på 2019-modellerne…?)

Up next Magisk mindekoncert Farvelstagram
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning