|||

Serietips

Mens vi venter på sæson 3 af Ted Lasso – det er lige om snart *) – så vil jeg absolut anbefale at man tager et kig på Shrinking der også kan ses på Æble TV Plus.

Shrinking er quirky og sjov og tåkrummende – men med masser følelser og kompleksitet og (let karikerede) ægte mennesker.

Jeg griner højlydt under hvert afsnit, men får også nogle gange en lille tåre i øjenkrogen…

I en noget anden kategori, men stadig med fokus på ægte personer og følelser og hverdagsdrama, bør man bestemt også se Scenes From a Marriage med Jessica Chastain og Oscar Isaac i rollerne som et ægtepar i krise.

Stærke sager, men ekstremt velspillet og tight.

*) Update: Jeg troede det først var i morgen – men S3E1 ligger der jo nu!

Up next Hygge-automatisering med Genveje Som jeg skrev forleden har jeg gang i et lille eksperiment med Things og koblingen af opgaver til min planlægning i kalenderen. Eksperimentet blev Obsidian-kurven
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning