|||

Serietips

Mens vi venter på sæson 3 af Ted Lasso – det er lige om snart *) – så vil jeg absolut anbefale at man tager et kig på Shrinking der også kan ses på Æble TV Plus.

Shrinking er quirky og sjov og tåkrummende – men med masser følelser og kompleksitet og (let karikerede) ægte mennesker.

Jeg griner højlydt under hvert afsnit, men får også nogle gange en lille tåre i øjenkrogen…

I en noget anden kategori, men stadig med fokus på ægte personer og følelser og hverdagsdrama, bør man bestemt også se Scenes From a Marriage med Jessica Chastain og Oscar Isaac i rollerne som et ægtepar i krise.

Stærke sager, men ekstremt velspillet og tight.

*) Update: Jeg troede det først var i morgen – men S3E1 ligger der jo nu!

Up next Hygge-automatisering med Genveje Som jeg skrev forleden har jeg gang i et lille eksperiment med Things og koblingen af opgaver til min planlægning i kalenderen. Eksperimentet blev Obsidian-kurven
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot