|||

Pinlig powershopping

Jeg var ellers så stolt af ikke at være faldet for fristelsen til at købe ny iPhone i år.

Men så kom det frem, at jeg i et kækt øjeblik havde lovet at sælge min “gamle” 11 Pro Max til en god ven, og så hang jeg pludseligt på den…

Ka-chinggg.

Når den slags sker bliver jeg altid ramt af noget, der måske kan beskrives som hektisk fatalisme - så jeg bestilte straks en iPhone 12 Mini hos den lokale pusher, og vupti.

Mini in da house!Mini in da house!

Når det nu skulle være, så synes jeg (her efter 20 timers brug), at det er virkelig cool at være tilbage på en lille telefon.

Pro Max’en var et eksperiment, og jeg må nok konkludere at jeg nok ikke skal have en så stor mobil.

Jeg bruger min iPad så meget, at hver gang jeg gerne vil se på en større skærm, så snupper jeg den. Og det betyder at mobilen sagtens kan være mindre - og således nemmere at bære rundt på, og ikke mindst nemmere at bruge med én hånd.

Det eneste jeg savner er telelinsen på de større mobiler, og så kunne det jo have været sjovt at lege med LIDAR’en på Promodellerne (men det kan jeg så evt. prøve næste år).

Batteriet har fået lidt hug i anmeldelserne, men da jeg som regel kun har brugt ned til cirka 60-65% af batteriet på Pro Maxen, så er jeg indtil videre optimistisk.

Så - endnu en lille (bogstaveligt) julegave til mig selv. Eller, måske skal vi bare kalde det en julebonus?

Up next Bitcoin-bonanza For 2-3 år siden modtog jeg 1000 kroner i Bitcoin som betaling for en lydoptager jeg solgte. Det var egentlig mest for at prøve, og fordi vi syntes Det pokkers år 2020
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh