|||

Bitcoin-bonanza

For 2-3 år siden modtog jeg 1000 kroner i Bitcoin som betaling for en lydoptager jeg solgte.

Det var egentlig mest for at prøve, og fordi vi syntes det var interessant at lave en handel i kryptovaluta.

Kursen var relativt lav dengang, og i lang tid glemte jeg faktisk at jeg havde en fraktion af en Bitcoin stående i en wallet-app på mobilen.

For nylig har kursen dog taget en voldsom stigning, og ved seneste tjek her i weekenden var de 1000 kroner blevet til ca 3700!

Hvad skal man købe?

Nu kan kursen jo godt stige mere endnu, men omvendt kan den også falde - så jeg begyndte at se mig om efter noget at bruge dem på.

Bitcoin og anden kryptovaluta ikke ligefrem mainstream endnu, men der er dog steder man kan bruge dem - blandt andet faktisk hos Microsoft, og jeg var lige ved at spendere mine kryptomoneter på en ny Xbox.

(Og havde konsollen været til levering med det samme, så kan det ikke udelukkes at det havde været enden på historien).

Træer og viden

Men i sidste ende besluttede jeg mig for at lade mine luftpenge komme nogle andre til gode, og i dag sendte jeg så ca 0.01 BC til Trees for the Future og samme beløb til Wikimedia.

Det var supernemt og hurtigt, selvom jeg dog lige først skulle igennem en venteperiode før jeg kunne aktivere betalingsfunktionen i min Bitcoin-app, Luno.

Så nu jeg har både lidt optur over at have betalt i kryptopenge og over at have doneret lidt ekstra til velgørende formål her ved juletid…

Jeg har stadig en lille snas Bitcoin tilbage, som måske stiger lidt mere, men jo ikke noget jeg bliver rig af. Så de ryger nok også snart, når jeg finder en tredje værdigt trængende.

Up next Nogle gange er det godt at have en kedelig hverdag Når man får julekort fra venner i Alaska bliver det nogle gange tydeligt, hvor rart det er at bo på kedelige Frederiksberg… “On one memorable Pinlig powershopping
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde