|||

Pinlig powershopping

Jeg var ellers så stolt af ikke at være faldet for fristelsen til at købe ny iPhone i år.

Men så kom det frem, at jeg i et kækt øjeblik havde lovet at sælge min “gamle” 11 Pro Max til en god ven, og så hang jeg pludseligt på den…

Ka-chinggg.

Når den slags sker bliver jeg altid ramt af noget, der måske kan beskrives som hektisk fatalisme - så jeg bestilte straks en iPhone 12 Mini hos den lokale pusher, og vupti.

Mini in da house!Mini in da house!

Når det nu skulle være, så synes jeg (her efter 20 timers brug), at det er virkelig cool at være tilbage på en lille telefon.

Pro Max’en var et eksperiment, og jeg må nok konkludere at jeg nok ikke skal have en så stor mobil.

Jeg bruger min iPad så meget, at hver gang jeg gerne vil se på en større skærm, så snupper jeg den. Og det betyder at mobilen sagtens kan være mindre - og således nemmere at bære rundt på, og ikke mindst nemmere at bruge med én hånd.

Det eneste jeg savner er telelinsen på de større mobiler, og så kunne det jo have været sjovt at lege med LIDAR’en på Promodellerne (men det kan jeg så evt. prøve næste år).

Batteriet har fået lidt hug i anmeldelserne, men da jeg som regel kun har brugt ned til cirka 60-65% af batteriet på Pro Maxen, så er jeg indtil videre optimistisk.

Så - endnu en lille (bogstaveligt) julegave til mig selv. Eller, måske skal vi bare kalde det en julebonus?

Up next Bitcoin-bonanza For 2-3 år siden modtog jeg 1000 kroner i Bitcoin som betaling for en lydoptager jeg solgte. Det var egentlig mest for at prøve, og fordi vi syntes Det pokkers år 2020
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot