|||

Nyt hovedgear

Jeg er - igen - kommet til at bruge penge på nye hovedtelefoner. Det grænser til et misbrug.

Sidste gang var det et sæt SONY WH-1000XM4 med fantastisk støjreduktion, som gør det væsentlig sjovere at lytte podcasts på mine gåture.

Men denne gang er det noget helt andet, nemlig et sæt Hifiman Sundara.

De er ‘åbne,’ bruger såkaldt planar magnetic-teknologi og er absolut ikke noget man løber rundt med på gaden. Til gengæld lyder de aldeles fantastisk!

Ordentlige lyttebøfferOrdentlige lyttebøffer

Og hvorfor så et nyt sæt bøffer? Fordi jeg i disse måneder ikke har helt så meget adgang til at lytte musik på det store anlæg, fordi vi begge to arbejder hjemme.

Jeg har brugt både SONY’erne og et andet sæt hovedtelefoner, men selvom de er gode, især til podcast, så lever de ikke helt op til mine ønsker om lydkvalitet i musikken.

Dét gør Sundaraerne dog, specielt når jeg lytter igennem min lille Audioquest Red-DAC: De er luftige, præcise og favner hele spektret fra funky bas til sprudlende diskant. Det er aldeles fremragende.

Det eneste irritationsmoment er at det er lidt kabelkaotisk med både tykke kabler, Audioquest og adapter, når jeg skal lytte. Men jeg skal jo heldigvis ikke rende omkring med alt grejet.

Jeg kommer aldrig til at droppe et solidt hifi-anlæg i stuen, men som et fleksibelt supplement til massive gulvhøjttalere er et godt sæt hovedtelefoner altså afgjort værd at prøve.

Up next Fireårs gåturs-jubilæum Det smukke bagland Jeg er netop gået igang med tredje sæson af serien Hinterland på Netflix. Det er en stemningsfuld lilleby-krimiserie fra Wales, som i dén grad tager
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning