|||

Mysteriet om de genfundne sko

For nylig oplevede jeg det mystiske, at mine sko forsvandt fra omklædningsrummet i træningscentret, mens jeg gik rundt og løftede jern.

Jeg kiggede alle vegne, og selvfølgelig også i Glemte Sager-kassen, der står i receptionen – og det har jeg gjort hver gang siden.

Og minsandten om ikke skoene i dag dukkede op igen, i selvsamme kasse!?

They’re back, babyThey’re back, baby

Jeg ved stadig ikke om nogen har snuppet dem og fortrudt, eller om en emsig rengøring har flyttet dem og bare glemt at sætte dem tilbage, eller hvad der er sket.

Men nu er de altså tilbage. Godt jeg ikke nåede at købe nogle nye…

Up next Noam Chomsky om Ukraine Noam Chomsky siger kloge ting – igen. Fra interview ifm. Ruslands invasion af Ukraine: Det er altid værd at forsøge at forstå, at tænke et skridt Structured – designfokuseret time blocking For nylig skrev jeg en kilometerlang blogpost om time blocking – altså planlægning af hverdagen ved hjælp af blokke i kalenderen – i forbindelse med
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot