|||

Mysteriet om de genfundne sko

For nylig oplevede jeg det mystiske, at mine sko forsvandt fra omklædningsrummet i træningscentret, mens jeg gik rundt og løftede jern.

Jeg kiggede alle vegne, og selvfølgelig også i Glemte Sager-kassen, der står i receptionen – og det har jeg gjort hver gang siden.

Og minsandten om ikke skoene i dag dukkede op igen, i selvsamme kasse!?

They’re back, babyThey’re back, baby

Jeg ved stadig ikke om nogen har snuppet dem og fortrudt, eller om en emsig rengøring har flyttet dem og bare glemt at sætte dem tilbage, eller hvad der er sket.

Men nu er de altså tilbage. Godt jeg ikke nåede at købe nogle nye…

Up next Noam Chomsky om Ukraine Noam Chomsky siger kloge ting – igen. Fra interview ifm. Ruslands invasion af Ukraine: Det er altid værd at forsøge at forstå, at tænke et skridt Structured – designfokuseret time blocking For nylig skrev jeg en kilometerlang blogpost om time blocking – altså planlægning af hverdagen ved hjælp af blokke i kalenderen – i forbindelse med
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh