|||

Mongolsk metal

Mandag aften var vi ude at høre det mongolske metalband The Hu i den Grå Hal – og det var ganske enkelt en total fest!

Vi var ellers næææsten parat til at droppe det, og talte i øvrigt på cykelturen om hvor mange der ville være til koncerten, og om man overhovedet ville kunne fylde bare halvdelen af salen?

Well, imagine our surprise da vi kom ud og landede i røven af en kæmpe kø. Der var ganske enkelt proppet!

Stemningen var også ret meget i top fra starten. Selv tre kvarter med en temmelig overgearet metal-DJ og hans mystiske musikvalg kunne ikke lægge en dæmper på de fremmødte, der lejlighedsvis brød ud i “hu, hu, hu”-råb.

Anyway, det bliver ikke en fuld anmeldelse, og jeg kan heller ikke professionelt redegøre for det fulde sæt eller noget – men der var bare en fantastisk stemning, de er ekstremt dygtige musikere, og publikum var fuldstændig tændte hele vejen igennem.

Så nej, det nye album er ikke fantastisk, og ja, de har en temmelig overgearet scenestil med vindblæsere til det lange, sorte hår – men hvem gider tænke på det, når alting kværner og crowden rocker og benhårde riffs blander sig med lyden af mongolske violiner og forsangeren har et pilekogger med tre forskellige fløjter i bæltet?

Og da de så leverede en swingende version af deres Sad But True-cover som ekstranummer var ikke et øje tørt.

Tak til Hu!

Tak til HuTak til Hu

Up next Fanget i abonnementfælden Opdagede så lige, at jeg i adskillige måneder åbenbart har haft dobbelt-abonnement på Apple TV+. Suk. At det overhovedet kan lade sig gøre, skyldes BrilleAnd Som jeg har nævnt tidligere er jeg efterhånden kommet i den alder, hvor jeg skal bruge læse- og skærmbriller. Det holdt lidt hårdt at acceptere
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude