|||

MKBHD tester Teslas soltag

Vi har i flere år efterhånden overvejet om vi på et tidspunkt skulle forlade vores 2V-smørhul på Frederiksberg og i stedet købe eller bygge et lille hus et sted ude i Danmark.

Det er en lang snak som vi kan vende tilbage til en anden gang.

Men én af visionerne med sådan en lille hytte er jo, at man kan smide solpaneler på taget og hive sweet, sweet stråleenergi lige ned i stikket.

Nu er det næppe en flytning der sker lige med det samme, men ikke desto mindre blev jeg fyr og flamme, da jeg så denne video fra MKBHD.

Den ligger simpelthen pladask midt i Venn-diagrammet af dimser, vedvarende energi, husdrømme og dataporno.

Og så er Marques Brownlee ganske enkelt en af mine (og millioner af andres) yndlings-YouTubere. Han er møgdygtig, laver flotte videoer, deler kloge betragtninger om gadgets, er pokkers charmerende, og har et fjæs man bare aldrig rigtig bliver træt af at se på.

Anyway, hvis du er bare det mindste interesseret i et af de fancy-fancy solteglpaneltage fra Tesla, så er ovenstående video afgjort et kig værd 👍😎

Up next Workflow med Workflowy Bogudgivelseskage
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh