|||

MKBHD tester Teslas soltag

Vi har i flere år efterhånden overvejet om vi på et tidspunkt skulle forlade vores 2V-smørhul på Frederiksberg og i stedet købe eller bygge et lille hus et sted ude i Danmark.

Det er en lang snak som vi kan vende tilbage til en anden gang.

Men én af visionerne med sådan en lille hytte er jo, at man kan smide solpaneler på taget og hive sweet, sweet stråleenergi lige ned i stikket.

Nu er det næppe en flytning der sker lige med det samme, men ikke desto mindre blev jeg fyr og flamme, da jeg så denne video fra MKBHD.

Den ligger simpelthen pladask midt i Venn-diagrammet af dimser, vedvarende energi, husdrømme og dataporno.

Og så er Marques Brownlee ganske enkelt en af mine (og millioner af andres) yndlings-YouTubere. Han er møgdygtig, laver flotte videoer, deler kloge betragtninger om gadgets, er pokkers charmerende, og har et fjæs man bare aldrig rigtig bliver træt af at se på.

Anyway, hvis du er bare det mindste interesseret i et af de fancy-fancy solteglpaneltage fra Tesla, så er ovenstående video afgjort et kig værd 👍😎

Up next Workflow med Workflowy Bogudgivelseskage
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot