|||

Mailboxtravaganza

Så fik jeg endelig taget en beslutning og trykket på knappen. Det kostede foreløbig €3 og en lørdag formiddag, men jeg tror sgu det er lykkedes 🤞

Efter den sædvanlige omgang DNS-ballade, paniske test-mails frem og tilbage mellem diverse konti, og endelig en 5 timer lang migration, så har jeg nu skiftet fra Fastmail til Mailbox.

Ny emailtjeneste kræver fokusNy emailtjeneste kræver fokus

Som tidligere beskrevet var jeg egentlig ikke utilfreds med Fastmail, men ville gerne skifte til en europæisk tjeneste, med endnu større fokus på privatliv og ikke mindst på klima.

Og nu kan jeg jo ikke udelukke at Mailbox greenwasher lidt, men jeg ser det absolut som et plus at de vælger at fremhæve både privatliv, grøn energi, social bevidsthed og work-life balance for deres medarbejdere på websitet.

Djævelen er dog som bekendt i detaljen, så det er nok først om nogle uger at jeg for alvor kan vurdere om skiftet nu også har været så fantastisk som jeg håber (nu hvor jeg allerede har glemt mine DNS-slagsmål fra formiddagen).

PS. Jeg er – i ren begejstring over mailskiftet – næsten parat til at glemme frustrationen over fejl i dagbogs-apps og en løbende konflikt med min sync-tjeneste.

Næsten

Up next Dagbogs-opfølgning Som jeg skrev forleden røg jeg lidt tilfældigt ud på en jagt på en alternativ dagbogs-app, foranlediget af den forestående fornyelse af mit Day Start fra scratch
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning