|||

Mailboxtravaganza

Så fik jeg endelig taget en beslutning og trykket på knappen. Det kostede foreløbig €3 og en lørdag formiddag, men jeg tror sgu det er lykkedes 🤞

Efter den sædvanlige omgang DNS-ballade, paniske test-mails frem og tilbage mellem diverse konti, og endelig en 5 timer lang migration, så har jeg nu skiftet fra Fastmail til Mailbox.

Ny emailtjeneste kræver fokusNy emailtjeneste kræver fokus

Som tidligere beskrevet var jeg egentlig ikke utilfreds med Fastmail, men ville gerne skifte til en europæisk tjeneste, med endnu større fokus på privatliv og ikke mindst på klima.

Og nu kan jeg jo ikke udelukke at Mailbox greenwasher lidt, men jeg ser det absolut som et plus at de vælger at fremhæve både privatliv, grøn energi, social bevidsthed og work-life balance for deres medarbejdere på websitet.

Djævelen er dog som bekendt i detaljen, så det er nok først om nogle uger at jeg for alvor kan vurdere om skiftet nu også har været så fantastisk som jeg håber (nu hvor jeg allerede har glemt mine DNS-slagsmål fra formiddagen).

PS. Jeg er – i ren begejstring over mailskiftet – næsten parat til at glemme frustrationen over fejl i dagbogs-apps og en løbende konflikt med min sync-tjeneste.

Næsten

Up next Dagbogs-opfølgning Som jeg skrev forleden røg jeg lidt tilfældigt ud på en jagt på en alternativ dagbogs-app, foranlediget af den forestående fornyelse af mit Day Start fra scratch
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads