|||

Mailboxtravaganza

Så fik jeg endelig taget en beslutning og trykket på knappen. Det kostede foreløbig €3 og en lørdag formiddag, men jeg tror sgu det er lykkedes 🤞

Efter den sædvanlige omgang DNS-ballade, paniske test-mails frem og tilbage mellem diverse konti, og endelig en 5 timer lang migration, så har jeg nu skiftet fra Fastmail til Mailbox.

Ny emailtjeneste kræver fokusNy emailtjeneste kræver fokus

Som tidligere beskrevet var jeg egentlig ikke utilfreds med Fastmail, men ville gerne skifte til en europæisk tjeneste, med endnu større fokus på privatliv og ikke mindst på klima.

Og nu kan jeg jo ikke udelukke at Mailbox greenwasher lidt, men jeg ser det absolut som et plus at de vælger at fremhæve både privatliv, grøn energi, social bevidsthed og work-life balance for deres medarbejdere på websitet.

Djævelen er dog som bekendt i detaljen, så det er nok først om nogle uger at jeg for alvor kan vurdere om skiftet nu også har været så fantastisk som jeg håber (nu hvor jeg allerede har glemt mine DNS-slagsmål fra formiddagen).

PS. Jeg er – i ren begejstring over mailskiftet – næsten parat til at glemme frustrationen over fejl i dagbogs-apps og en løbende konflikt med min sync-tjeneste.

Næsten

Up next Dagbogs-opfølgning Som jeg skrev forleden røg jeg lidt tilfældigt ud på en jagt på en alternativ dagbogs-app, foranlediget af den forestående fornyelse af mit Day Start fra scratch
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen