|||
gråt vinterbladgråt vinterblad
Up next Task manager multiverse Jeg synes jo det er sjovt at dimse med task managers og todo-lister og den slags, men nogle gange bliver jeg lidt træt af mig selv. I denne uge er Serie-o-rama Normalt “nøjes” vi med én streaming-tjeneste i husholdningen, udover dr.dk, og for det meste er det Netflix. Der er et anstændigt udvalg af både
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh