|||

Task manager multiverse

Jeg synes jo det er sjovt at dimse med task managers og todo-lister og den slags, men nogle gange bliver jeg lidt træt af mig selv.

I denne uge er jeg kommet til - udover at bruge alt for meget tid på at researche - at installere 4-5 nye apps, som jeg synes så spændende ud.

Og selvom jeg langt fra har duplikeret alle opgaver og projekter alle steder, så har jeg dels udsat mig selv for en tsunami af notifikationer (indtil jeg fik slået fra igen), dels skabt et kaotisk multivers af opgaver og reminders, der lever mere eller mindre parallelt i forskellige apps og tjenester.

Det kunne jeg nok have planlagt bedre. Ironisk nok.

PS. Foreløbig er jeg blevet så betaget af Sorted 3, at jeg forsøgsvis har rykket alle mine opgaver fra Things derover - på trods af, at appen foreløbig kun findes på iOS!

Men de lover at en macOS-version er på vej, og jeg synes den passer så godt til mine rutiner, at jeg valgte at tage chancen. Og så må jeg jo hoppe tilbage eller flytte til noget helt tredje, hvis det ikke fungerer…

PPS. Jeg blev sgu lidt skuffet af min foreløbige test af OmniFocus. Det skulle være så godt, og så synes jeg bare det var over-komplekst, ulogisk og ret meget ude af sync med mine behov… Øv.

Up next Juleferiestemning Det er pænt farligt at ramme tirsdag eftermiddag og have fornemmelse af, at det er fredag. Oven i købet at det er fredag lige op til juleferie… Gråt vinterblad
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg