|||

Serie-o-rama

Normalt “nøjes” vi med én streaming-tjeneste i husholdningen, udover dr.dk, og for det meste er det Netflix. Der er et anstændigt udvalg af både film og serier, og jeg synes faktisk mange af Netflix’ egne produktioner holder et ganske okay niveau.

Men indimellem lader vi os lokke over på en af konkurrenterne, og tager lige en måned eller to, typisk med HBO, for at se noget andet.

Således også her de næste 4 ugers tid, hvor vi har valgt Handmaid’s Tale (sæson 1, som jeg har set, og sæson 2, som jeg ikke har set endnu) som juleferie-kigning. Den er jo enormt opmuntrende og passer til højtiden. Eller noget.

Derudover prøver jeg at klemme tredje sæson af serien Billions ind (jeg kunne rigtig godt lide sæson 1 og 2), og så er jeg lidt på jagt efter andre gode ting i kataloget. Er dog usikker på, om jeg tør tage chancen med WestWorld sæson 2, som jeg har hørt meget skidt om…

HBO halter lidt efter ’Flix på pixelfronten

Det er altsammen vældig fint, ikke mindst fordi jeg faktisk har en måneds gratis prøve-abonnement, men øj, hvor er man blevet vænnet til den tårnhøje billedkvalitet hos Netflix, især naturligvis når de kører fuld 4K og HDR og hele svineriet.

Det er lige før det smager af VHS nogle gange hos HBO, og vi taler altså om at vi har 200 Mbit fiber lige ned i røven på afspilleren. Det er lidt sølle.

Up next Gråt vinterblad når man får individuelt tilpasset juleopdækning
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg