|||

Serie-o-rama

Normalt “nøjes” vi med én streaming-tjeneste i husholdningen, udover dr.dk, og for det meste er det Netflix. Der er et anstændigt udvalg af både film og serier, og jeg synes faktisk mange af Netflix’ egne produktioner holder et ganske okay niveau.

Men indimellem lader vi os lokke over på en af konkurrenterne, og tager lige en måned eller to, typisk med HBO, for at se noget andet.

Således også her de næste 4 ugers tid, hvor vi har valgt Handmaid’s Tale (sæson 1, som jeg har set, og sæson 2, som jeg ikke har set endnu) som juleferie-kigning. Den er jo enormt opmuntrende og passer til højtiden. Eller noget.

Derudover prøver jeg at klemme tredje sæson af serien Billions ind (jeg kunne rigtig godt lide sæson 1 og 2), og så er jeg lidt på jagt efter andre gode ting i kataloget. Er dog usikker på, om jeg tør tage chancen med WestWorld sæson 2, som jeg har hørt meget skidt om…

HBO halter lidt efter ’Flix på pixelfronten

Det er altsammen vældig fint, ikke mindst fordi jeg faktisk har en måneds gratis prøve-abonnement, men øj, hvor er man blevet vænnet til den tårnhøje billedkvalitet hos Netflix, især naturligvis når de kører fuld 4K og HDR og hele svineriet.

Det er lige før det smager af VHS nogle gange hos HBO, og vi taler altså om at vi har 200 Mbit fiber lige ned i røven på afspilleren. Det er lidt sølle.

Up next Gråt vinterblad når man får individuelt tilpasset juleopdækning
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot