|||
funky shroom ude af fokusfunky shroom ude af fokus
Up next Ugens Pensum #21 Denne gang om den tilbagevendende SoMeSchmerz, om FjolledeTingViSigerNårViSpårOmFremtiden, og om isolerende øl-gelé(!) Der har - igen - i denne uge Heavy sh*t Nu har jeg selvmålt i over 5 år, og lavet utallige små og større omlægninger af min kost og motion og søvn og så videre. Men det kommer stadig bag
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning