|||

Endnu et slag

I skrivende stund er det såkaldt ‘sindedag’ i DR i morgen, onsdag, hvor mine tidligere kolleger får svaret på, hvem ledelsen har ‘i sinde’ at fyre.

Og jeg kan mærke at det går mig på. Én gang DR-medarbejder, altid DR-medarbejder.

Jeg har været udsat for mange fyringsrunder i min tid i DR, og var heldig at komme helskindet igennem hver gang. (Da jeg stoppede derude i januar 2017 var det pga. en udflytnings-manøvre, så jeg sagde selv op).

Det har dog stadig været frygteligt at skulle igennem, og jeg har mistet mange gode kolleger i de store spareøvelser.

Men denne gang føles det anderledes - og endnu værre.

Der er ikke tale om traditionelle sparerunder eller efterslæb fra budgetoverskridelser, og det opleves i stedet som en hadsk straffeekspedition - en afgørelse truffet af et småligt, magtberuset politisk establishment, der har sat sig for at give en stolt public service-tradition og -institution et gevaldigt næveslag.

Jeg føler med jer derude.

Up next Tanker om job og fremtid Blast from the past: Radioprogram om whisky-business
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh