|||

Endnu et slag

I skrivende stund er det såkaldt ‘sindedag’ i DR i morgen, onsdag, hvor mine tidligere kolleger får svaret på, hvem ledelsen har ‘i sinde’ at fyre.

Og jeg kan mærke at det går mig på. Én gang DR-medarbejder, altid DR-medarbejder.

Jeg har været udsat for mange fyringsrunder i min tid i DR, og var heldig at komme helskindet igennem hver gang. (Da jeg stoppede derude i januar 2017 var det pga. en udflytnings-manøvre, så jeg sagde selv op).

Det har dog stadig været frygteligt at skulle igennem, og jeg har mistet mange gode kolleger i de store spareøvelser.

Men denne gang føles det anderledes - og endnu værre.

Der er ikke tale om traditionelle sparerunder eller efterslæb fra budgetoverskridelser, og det opleves i stedet som en hadsk straffeekspedition - en afgørelse truffet af et småligt, magtberuset politisk establishment, der har sat sig for at give en stolt public service-tradition og -institution et gevaldigt næveslag.

Jeg føler med jer derude.

Up next Tanker om job og fremtid Blast from the past: Radioprogram om whisky-business
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline