|||

Blog-opgradering

Jeg slås stadig med de (for mig) lidt uigennemskuelige templates her på bloggen, så den ser ikke helt ud som jeg kunne tænke mig.

Til gengæld har jeg lige (efter to år…) fundet ud af, at jeg også kan tagge mine posts. Så nu har jeg et hyggeligt lille sommerprojekt med at gå tilbage og sætte tages på tidligere opslag.

Jeg kan ikke love, at jeg tagger dem alle - men målet er dog at få opdateret hvad jeg har skrevet i 2020…

Up next Twittersplaining Som regel er jeg ret glad for Twitter - jeg har et godt netværk af kloge, sjove og søde mennesker. Men en gang imellem skriver jeg noget, der Test-note Jeg skal som sagt i gang med at tagge mine blogposts, og det er selvfølgelig noget man gerne skulle kunne automatisere, på en eller anden facon.
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline