|||

Blog-opgradering

Jeg slås stadig med de (for mig) lidt uigennemskuelige templates her på bloggen, så den ser ikke helt ud som jeg kunne tænke mig.

Til gengæld har jeg lige (efter to år…) fundet ud af, at jeg også kan tagge mine posts. Så nu har jeg et hyggeligt lille sommerprojekt med at gå tilbage og sætte tages på tidligere opslag.

Jeg kan ikke love, at jeg tagger dem alle - men målet er dog at få opdateret hvad jeg har skrevet i 2020…

Up next Twittersplaining Som regel er jeg ret glad for Twitter - jeg har et godt netværk af kloge, sjove og søde mennesker. Men en gang imellem skriver jeg noget, der Test-note Jeg skal som sagt i gang med at tagge mine blogposts, og det er selvfølgelig noget man gerne skulle kunne automatisere, på en eller anden facon.
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde