|||

Blast from the past: Radioprogram om whisky-business

Jeg tillader mig lige skamløst at rode i egen professionelle historie og gør her lidt reklame for den produktion om whisky og forretning som jeg lavede til P1 for år tilbage.

På besøg hos Diageo i EdinburghPå besøg hos Diageo i Edinburgh

Den kan nemlig (i modsætning til så meget andet DR-stof…) stadig lyttes på dr.dk.

Whisky er spiritus, selvfølgelig, men også højlandsromantik, samlerobjekt, statussymbol og meget mere. Og så er whisky - måske først og fremmest - big business. Vi tager på rundtur i Skotland for at høre om eksport-succeser og marketingtricks, og så skal vi også hjem til Danmark og besøge Stauning-destilleriet ved Skjern, hvor forretningen nu efter tre års ventetid for alvor er i gang.

Jeg har selv genlyttet, og synes altså selvtilfreds at den er ret hyggelig 😃

Up next Endnu et slag I skrivende stund er det såkaldt ‘sindedag’ i DR i morgen, onsdag, hvor mine tidligere kolleger får svaret på, hvem ledelsen har ‘i sinde’ at fyre. De mentale mekanismer der styrer vores forhold til private data Fino artikel (som jeg desværre ikke kan huske hvordan jeg fandt) om bias, irrationel opførsel og lumske designtricks, der får os til at dele private
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline