|||

Blast from the past: Radioprogram om whisky-business

Jeg tillader mig lige skamløst at rode i egen professionelle historie og gør her lidt reklame for den produktion om whisky og forretning som jeg lavede til P1 for år tilbage.

På besøg hos Diageo i EdinburghPå besøg hos Diageo i Edinburgh

Den kan nemlig (i modsætning til så meget andet DR-stof…) stadig lyttes på dr.dk.

Whisky er spiritus, selvfølgelig, men også højlandsromantik, samlerobjekt, statussymbol og meget mere. Og så er whisky - måske først og fremmest - big business. Vi tager på rundtur i Skotland for at høre om eksport-succeser og marketingtricks, og så skal vi også hjem til Danmark og besøge Stauning-destilleriet ved Skjern, hvor forretningen nu efter tre års ventetid for alvor er i gang.

Jeg har selv genlyttet, og synes altså selvtilfreds at den er ret hyggelig 😃

Up next Endnu et slag I skrivende stund er det såkaldt ‘sindedag’ i DR i morgen, onsdag, hvor mine tidligere kolleger får svaret på, hvem ledelsen har ‘i sinde’ at fyre. De mentale mekanismer der styrer vores forhold til private data Fino artikel (som jeg desværre ikke kan huske hvordan jeg fandt) om bias, irrationel opførsel og lumske designtricks, der får os til at dele private
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh