|||

Bitcoin-bonanza

For 2-3 år siden modtog jeg 1000 kroner i Bitcoin som betaling for en lydoptager jeg solgte.

Det var egentlig mest for at prøve, og fordi vi syntes det var interessant at lave en handel i kryptovaluta.

Kursen var relativt lav dengang, og i lang tid glemte jeg faktisk at jeg havde en fraktion af en Bitcoin stående i en wallet-app på mobilen.

For nylig har kursen dog taget en voldsom stigning, og ved seneste tjek her i weekenden var de 1000 kroner blevet til ca 3700!

Hvad skal man købe?

Nu kan kursen jo godt stige mere endnu, men omvendt kan den også falde - så jeg begyndte at se mig om efter noget at bruge dem på.

Bitcoin og anden kryptovaluta ikke ligefrem mainstream endnu, men der er dog steder man kan bruge dem - blandt andet faktisk hos Microsoft, og jeg var lige ved at spendere mine kryptomoneter på en ny Xbox.

(Og havde konsollen været til levering med det samme, så kan det ikke udelukkes at det havde været enden på historien).

Træer og viden

Men i sidste ende besluttede jeg mig for at lade mine luftpenge komme nogle andre til gode, og i dag sendte jeg så ca 0.01 BC til Trees for the Future og samme beløb til Wikimedia.

Det var supernemt og hurtigt, selvom jeg dog lige først skulle igennem en venteperiode før jeg kunne aktivere betalingsfunktionen i min Bitcoin-app, Luno.

Så nu jeg har både lidt optur over at have betalt i kryptopenge og over at have doneret lidt ekstra til velgørende formål her ved juletid…

Jeg har stadig en lille snas Bitcoin tilbage, som måske stiger lidt mere, men jo ikke noget jeg bliver rig af. Så de ryger nok også snart, når jeg finder en tredje værdigt trængende.

Up next Nogle gange er det godt at have en kedelig hverdag Når man får julekort fra venner i Alaska bliver det nogle gange tydeligt, hvor rart det er at bo på kedelige Frederiksberg… “On one memorable Pinlig powershopping
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude