|||

work.flow i nye omgivelser

Jeg forsøger hele tiden at udforske mulighederne i podcast-land, og derfor prøver jeg også for tiden at se hvordan det går, hvis work.flow bliver en del af streaming-tjenesten Mofibo/Storytel.

Podcasten kan naturligvis stadig lyttes i det sædvanlige feed, men det bliver interessant at se om Mofibos nye satsning på podcasts i deres katalog også kan give lidt ekstra opmærksomhed (og et par ekstra håndører, selvom det afgjort er ret småt og den mindst interessante del af aftalen).

Jeg beholder også coveret…indtil videreJeg beholder også coveret…indtil videre

Jeg mangler stadig at få lavet et godt eksperiment med crowdfunding, og jeg har heller ikke fået taget mig sammen til for alvor at prøve at lave en sponsoraftale for at se hvordan dét ville spænde af - både i forhold til selve aftale og i forhold til format, indtjening og reaktion fra lytterne.

Men det kommer nok i 2019. Jeg har nemlig planer om at lave en glidende overgang til work.flow version 2.0 (eller i hvert fald 1.5) i det nye år. Stay tuned.

Up next Der er tracking - og så er der tracking… Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre. Dagens indkøb 3 kilo grønne kaffebønner. 1 flaske bourgogne (rød). 1 flaske champagne. 1 mikrofiber støvkost. #rocknroll
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh