|||

work.flow i nye omgivelser

Jeg forsøger hele tiden at udforske mulighederne i podcast-land, og derfor prøver jeg også for tiden at se hvordan det går, hvis work.flow bliver en del af streaming-tjenesten Mofibo/Storytel.

Podcasten kan naturligvis stadig lyttes i det sædvanlige feed, men det bliver interessant at se om Mofibos nye satsning på podcasts i deres katalog også kan give lidt ekstra opmærksomhed (og et par ekstra håndører, selvom det afgjort er ret småt og den mindst interessante del af aftalen).

Jeg beholder også coveret…indtil videreJeg beholder også coveret…indtil videre

Jeg mangler stadig at få lavet et godt eksperiment med crowdfunding, og jeg har heller ikke fået taget mig sammen til for alvor at prøve at lave en sponsoraftale for at se hvordan dét ville spænde af - både i forhold til selve aftale og i forhold til format, indtjening og reaktion fra lytterne.

Men det kommer nok i 2019. Jeg har nemlig planer om at lave en glidende overgang til work.flow version 2.0 (eller i hvert fald 1.5) i det nye år. Stay tuned.

Up next Der er tracking - og så er der tracking… Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre. Dagens indkøb 3 kilo grønne kaffebønner. 1 flaske bourgogne (rød). 1 flaske champagne. 1 mikrofiber støvkost. #rocknroll
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak