|||

work.flow i nye omgivelser

Jeg forsøger hele tiden at udforske mulighederne i podcast-land, og derfor prøver jeg også for tiden at se hvordan det går, hvis work.flow bliver en del af streaming-tjenesten Mofibo/Storytel.

Podcasten kan naturligvis stadig lyttes i det sædvanlige feed, men det bliver interessant at se om Mofibos nye satsning på podcasts i deres katalog også kan give lidt ekstra opmærksomhed (og et par ekstra håndører, selvom det afgjort er ret småt og den mindst interessante del af aftalen).

Jeg beholder også coveret…indtil videreJeg beholder også coveret…indtil videre

Jeg mangler stadig at få lavet et godt eksperiment med crowdfunding, og jeg har heller ikke fået taget mig sammen til for alvor at prøve at lave en sponsoraftale for at se hvordan dét ville spænde af - både i forhold til selve aftale og i forhold til format, indtjening og reaktion fra lytterne.

Men det kommer nok i 2019. Jeg har nemlig planer om at lave en glidende overgang til work.flow version 2.0 (eller i hvert fald 1.5) i det nye år. Stay tuned.

Up next Der er tracking - og så er der tracking… Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre. Dagens indkøb 3 kilo grønne kaffebønner. 1 flaske bourgogne (rød). 1 flaske champagne. 1 mikrofiber støvkost. #rocknroll
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg