|||

Ugens Pensum #9

Meta-kuration. Yeah, it’s a thing.

Grundet travlhed har jeg ikke rigtig fået opsøgt og læst det helt vilde på det store interwebs i denne uge. Har prioriteret romaner og film i de ledige stunder.

Så jeg tillader mig skamløst at hijacke denne blogpostfra altid fantastiske @classy, der har samlet et par håndfulde af de bedste, værste og mest skræmmende tendenser i tiden.

Jeg kalder det meta-kuration. Tak, Claus, for at have tænkt tankerne og lavet det hårde arbejde :-)

Apropos min egen travlhed (jobsituationen er lidt presset og det kan være forholdsvis belastende samtidig at deale med håndværkere og ny lejlighed): Det er godt nok svært at fastholde - for slet ikke at tale om at retfærdiggøre - sin bekymring om egen, lille fremtid i verdens aktuelle tilstand… #firstworldproblem

Up next Ugens Pensum #8: Abonnementer, madspild og robotter Uha, der har været rigelige forsyninger af spændende læsestof på det store interwebs i denne uge, så lad os komme igang! Ugens #langlæs om giganten Ugens Pensum #10: Penge, podcasts og PR Søren Hugger Møller var med på den Radiobiograf Festival som jeg FULDSTÆNDIG havde overset i sidste uge (øv!), og han har skrevet en fin gennemgang
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak