|||

Ugens Pensum #18

Måske skal jeg overveje at udgive Ugens Pensum om mandagen - i hvert fald betød en weekend på besøg i gode venners sommerhus, at min lille tip-samling endnu en gang blev udskudt. Ah, well.

Forecasting

Hvor sandsynligt er noget, hvis du tænker på det som ‘sikkert’? Og hvad betyder ‘usandsynligt’ egentlig?

Harvard Business Review har en superfin lille artikel om hvad likely, doubtful og så videre faktisk betyder, hvis man spørger forskellige mennesker.

How to Spend It + McMansions

Forbes har et tillæg som hedder How to Spend It, der basalt set er en slags shoppeguide for de ultrarige (og sikkert noget som mange andre læser, sådan lidt …aspirationelt).

Guardian har skrevet om tillæggets historie, og hvordan det har udviklet sig gennem årene. Og så noterer jeg mig i øvrigt (rønnebærrene…) at de rige åbenbart ikke har voldsomt meget fantasi.

Dét sidste kan man måske også få bekræftet ved at se bloggen McMansion Hell, der samler fotos af kæmpestore, smagløse og overlæssede amerikanske rigmandsvillaer…

Liner highlighting

Jeg er stadig på jagt efter et godt værktøj, der kan kombinere artikelsamling + highlights fra Instapaper/Pocket med pdf-annotering fra fx Preview og så lidt god tagging og søgning - det hele naturligvis på tværs af platforme.

Jeg har prøvet - og er blevet skuffet af - Diigo, Keep It og desværre også senest Liner, der ellers så lovende ud…

(tweet)

Up next Gamle klude Mere researchnørderi Nå, af forskellige grunde har jeg opgivet Diigo, ærgret mig over Scrible og afsprøvet hvad der føles som dusinvis andre apps. Sidste forsøg (tror
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude