|||

Ugens Pensum #18

Måske skal jeg overveje at udgive Ugens Pensum om mandagen - i hvert fald betød en weekend på besøg i gode venners sommerhus, at min lille tip-samling endnu en gang blev udskudt. Ah, well.

Forecasting

Hvor sandsynligt er noget, hvis du tænker på det som ‘sikkert’? Og hvad betyder ‘usandsynligt’ egentlig?

Harvard Business Review har en superfin lille artikel om hvad likely, doubtful og så videre faktisk betyder, hvis man spørger forskellige mennesker.

How to Spend It + McMansions

Forbes har et tillæg som hedder How to Spend It, der basalt set er en slags shoppeguide for de ultrarige (og sikkert noget som mange andre læser, sådan lidt …aspirationelt).

Guardian har skrevet om tillæggets historie, og hvordan det har udviklet sig gennem årene. Og så noterer jeg mig i øvrigt (rønnebærrene…) at de rige åbenbart ikke har voldsomt meget fantasi.

Dét sidste kan man måske også få bekræftet ved at se bloggen McMansion Hell, der samler fotos af kæmpestore, smagløse og overlæssede amerikanske rigmandsvillaer…

Liner highlighting

Jeg er stadig på jagt efter et godt værktøj, der kan kombinere artikelsamling + highlights fra Instapaper/Pocket med pdf-annotering fra fx Preview og så lidt god tagging og søgning - det hele naturligvis på tværs af platforme.

Jeg har prøvet - og er blevet skuffet af - Diigo, Keep It og desværre også senest Liner, der ellers så lovende ud…

(tweet)

Up next Gamle klude Mere researchnørderi Nå, af forskellige grunde har jeg opgivet Diigo, ærgret mig over Scrible og afsprøvet hvad der føles som dusinvis andre apps. Sidste forsøg (tror
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh