|||

Ugens Pensum #18

Måske skal jeg overveje at udgive Ugens Pensum om mandagen - i hvert fald betød en weekend på besøg i gode venners sommerhus, at min lille tip-samling endnu en gang blev udskudt. Ah, well.

Forecasting

Hvor sandsynligt er noget, hvis du tænker på det som ‘sikkert’? Og hvad betyder ‘usandsynligt’ egentlig?

Harvard Business Review har en superfin lille artikel om hvad likely, doubtful og så videre faktisk betyder, hvis man spørger forskellige mennesker.

How to Spend It + McMansions

Forbes har et tillæg som hedder How to Spend It, der basalt set er en slags shoppeguide for de ultrarige (og sikkert noget som mange andre læser, sådan lidt …aspirationelt).

Guardian har skrevet om tillæggets historie, og hvordan det har udviklet sig gennem årene. Og så noterer jeg mig i øvrigt (rønnebærrene…) at de rige åbenbart ikke har voldsomt meget fantasi.

Dét sidste kan man måske også få bekræftet ved at se bloggen McMansion Hell, der samler fotos af kæmpestore, smagløse og overlæssede amerikanske rigmandsvillaer…

Liner highlighting

Jeg er stadig på jagt efter et godt værktøj, der kan kombinere artikelsamling + highlights fra Instapaper/Pocket med pdf-annotering fra fx Preview og så lidt god tagging og søgning - det hele naturligvis på tværs af platforme.

Jeg har prøvet - og er blevet skuffet af - Diigo, Keep It og desværre også senest Liner, der ellers så lovende ud…

(tweet)

Up next Gamle klude Mere researchnørderi Nå, af forskellige grunde har jeg opgivet Diigo, ærgret mig over Scrible og afsprøvet hvad der føles som dusinvis andre apps. Sidste forsøg (tror
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg