|||

Træd væk fra købeknappen

Jeg er en lille smule stolt af mig selv i dag.

For en måneds tid siden skrev jeg mig op på en liste for at få besked, når den nye version af en Bluesound streaming-boks kom på hylderne.

Den mail kom så nu, og jeg var nærmest med det samme inde at lægge den i indkøbsposen på webbutikken.

Men så var det at jeg tvang mig selv til liiige at overveje, om jeg nu rent faktisk har brug for den nye model?

Dén beslutning er stadig ikke endelig truffet (den ser ret niffig ud), men i første omgang tog jeg faktisk beslutningen om at flytte musen fra købeknappen, tømme posen igen og lukke browseren.

Dét sker ikke så tit, når jeg først er kommet så langt.

Up next Hej lille ven Craft vs Agenda vs NotePlan Som jeg vist har nævnt en enkelt gang eller to her på bloggen, så er jeg på evig jagt efter bedre apps og tjenester til mit daglige arbejde. Det
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde