|||

Træd væk fra købeknappen

Jeg er en lille smule stolt af mig selv i dag.

For en måneds tid siden skrev jeg mig op på en liste for at få besked, når den nye version af en Bluesound streaming-boks kom på hylderne.

Den mail kom så nu, og jeg var nærmest med det samme inde at lægge den i indkøbsposen på webbutikken.

Men så var det at jeg tvang mig selv til liiige at overveje, om jeg nu rent faktisk har brug for den nye model?

Dén beslutning er stadig ikke endelig truffet (den ser ret niffig ud), men i første omgang tog jeg faktisk beslutningen om at flytte musen fra købeknappen, tømme posen igen og lukke browseren.

Dét sker ikke så tit, når jeg først er kommet så langt.

Up next Hej lille ven Craft vs Agenda vs NotePlan Som jeg vist har nævnt en enkelt gang eller to her på bloggen, så er jeg på evig jagt efter bedre apps og tjenester til mit daglige arbejde. Det
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist