|||

Træd tilbage fra indkøbskurven

I kølvandet på at have returneret min ellers fine nye iPad Pro, tager jeg mig selv i at sidde og overveje at købe 11-tommer udgaven i stedet – selvom forbedringerne ift. min 2018-model nok er til at overskue.

Så det er afgjort en dårlig idé, og i virkeligheden nok noget jeg primært kunne finde på fordi jeg nåede at love min mor at hun kunne overtage den gamle…

Pinligt nok tror jeg ganske enkelt at det handler om at jeg savner noget legetøj.

Faktisk er jeg kommet dertil, at selv mine nye læsebriller føles som en slags gadget.

Nu skal man jo ikke købe bare for at købe – men jeg må indrømme at jeg alligevel sidder og surfer på mine bogmærkede shopping- og gear-sider – bare nu hvis der liiiiige skulle dukke et eller andet op, der kunne friste.

#shoppoholiker

Up next Sic Transit Gloria Paddus Jeg var så ham der købte en iPad Pro 12.9 for nylig, selvom opdateringer fra de foregående modeller var til at overse, og selvom mange ligefrem Podcast-jubilæum
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline