|||

Træd tilbage fra indkøbskurven

I kølvandet på at have returneret min ellers fine nye iPad Pro, tager jeg mig selv i at sidde og overveje at købe 11-tommer udgaven i stedet – selvom forbedringerne ift. min 2018-model nok er til at overskue.

Så det er afgjort en dårlig idé, og i virkeligheden nok noget jeg primært kunne finde på fordi jeg nåede at love min mor at hun kunne overtage den gamle…

Pinligt nok tror jeg ganske enkelt at det handler om at jeg savner noget legetøj.

Faktisk er jeg kommet dertil, at selv mine nye læsebriller føles som en slags gadget.

Nu skal man jo ikke købe bare for at købe – men jeg må indrømme at jeg alligevel sidder og surfer på mine bogmærkede shopping- og gear-sider – bare nu hvis der liiiiige skulle dukke et eller andet op, der kunne friste.

#shoppoholiker

Up next Sic Transit Gloria Paddus Jeg var så ham der købte en iPad Pro 12.9 for nylig, selvom opdateringer fra de foregående modeller var til at overse, og selvom mange ligefrem Podcast-jubilæum
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh