|||

TOA dag 3

Lidt samme oplevelse som i går. Moderat interessante oplæg, men ikke så meget nyt eller overvældende.

Gutten fra Pinterest fortalte nogle interessante ting om deres måde at angribe visuelle søgninger på med såkaldt _hybrid search__, og Seth Bannon fra VC-firmaet Fifty Years sagde nogle ok ting om impact investing.

Men jeg hyggede mig ok i det gamle Funkhaus, og lavede sketchnotes fra de forskellige oplæg - det hjalp også lidt på koncentrationen - og så stak jeg af ved 16-tiden.

Mini-panorama fra Tech Open Air-festivalenMini-panorama fra Tech Open Air-festivalen

Snuppede dog også en aften-event om privatliv og data, med de altid superfine folk fra Mozilla og Tactical Tech Foundation - arrangeret, i øvrigt, af Jolocom som jeg afgjort lige skal tjekke ud…

Up next TOA dag 2 Færgetur med anamorfisk iPhone-linse
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline