|||

TOA dag 3

Lidt samme oplevelse som i går. Moderat interessante oplæg, men ikke så meget nyt eller overvældende.

Gutten fra Pinterest fortalte nogle interessante ting om deres måde at angribe visuelle søgninger på med såkaldt _hybrid search__, og Seth Bannon fra VC-firmaet Fifty Years sagde nogle ok ting om impact investing.

Men jeg hyggede mig ok i det gamle Funkhaus, og lavede sketchnotes fra de forskellige oplæg - det hjalp også lidt på koncentrationen - og så stak jeg af ved 16-tiden.

Mini-panorama fra Tech Open Air-festivalenMini-panorama fra Tech Open Air-festivalen

Snuppede dog også en aften-event om privatliv og data, med de altid superfine folk fra Mozilla og Tactical Tech Foundation - arrangeret, i øvrigt, af Jolocom som jeg afgjort lige skal tjekke ud…

Up next TOA dag 2 Færgetur med anamorfisk iPhone-linse
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning