|||

Tidstracking i enmandsfirmaet

Jeg har efterhånden snart været selvstændig i to års tid, og det kunne jeg sige og skrive meget om!

Den korte version er dog heldigvis, at jeg har masser af spændende ting at lave, og at jeg oven i købet kan leve af det.

Men en af mine udfordringer er, at finde ud af hvad jeg egentlig laver, og hvor meget tid jeg faktisk bruger på det?

Jeg har skrevet lidt om mine foreløbige erfaringer med Toggl, ovre på BitSnak.

Up next Giv gaver uden overvågning Dagens post er fra BitSnak, og handler om dimse-gaver: “Vi nærmer os så småt juletid og der skal købes gaver, og i vores miljø bliver der sikkert Om annoncer på nettet Hvis jeg skal sige det helt kort, så tror jeg det store interweb begyndte at køre rimelig meget af sporet i slut-nullerne, da alting begyndte at
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen