|||

Tidstracking i enmandsfirmaet

Jeg har efterhånden snart været selvstændig i to års tid, og det kunne jeg sige og skrive meget om!

Den korte version er dog heldigvis, at jeg har masser af spændende ting at lave, og at jeg oven i købet kan leve af det.

Men en af mine udfordringer er, at finde ud af hvad jeg egentlig laver, og hvor meget tid jeg faktisk bruger på det?

Jeg har skrevet lidt om mine foreløbige erfaringer med Toggl, ovre på BitSnak.

Up next Giv gaver uden overvågning Dagens post er fra BitSnak, og handler om dimse-gaver: “Vi nærmer os så småt juletid og der skal købes gaver, og i vores miljø bliver der sikkert Om annoncer på nettet Hvis jeg skal sige det helt kort, så tror jeg det store interweb begyndte at køre rimelig meget af sporet i slut-nullerne, da alting begyndte at
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning