|||

Tid til at blive lidt klogere

Her i 2022 vil jeg forsøge at implementere en gammel idé – at afsætte en 3-timers blok i kalenderen hver uge til at læse artikler og bøger, se videoer eller lytte podcast, der kan give fagligt input 📚

Noget af det bliver afgjort aktuelt og relevant for specifikke produktioner, andet – forhåbentlig – mere udforskende og nysgerrigt.

Det er jo ikke helt nyt for mig at læse, lytte og kigge – men det er noget af det første der ryger, når kalenderen sner til.

Og med en fast aftale med mig selv håber jeg altså, at det bliver lidt nemmere at holde fast i ambitionen om at forsøge at blive bare en smule klogere hver uge 😄👍

Up next 2022 tegner lidt gråt Min tommelfinger er for kort Nu har vi haft telefoner med store skærme i årevis, så jeg forstår ikke hvordan appudviklere stadigvæk laver knapper der sidder øverst i venstre
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline