|||

Tid til at blive lidt klogere

Her i 2022 vil jeg forsøge at implementere en gammel idé – at afsætte en 3-timers blok i kalenderen hver uge til at læse artikler og bøger, se videoer eller lytte podcast, der kan give fagligt input 📚

Noget af det bliver afgjort aktuelt og relevant for specifikke produktioner, andet – forhåbentlig – mere udforskende og nysgerrigt.

Det er jo ikke helt nyt for mig at læse, lytte og kigge – men det er noget af det første der ryger, når kalenderen sner til.

Og med en fast aftale med mig selv håber jeg altså, at det bliver lidt nemmere at holde fast i ambitionen om at forsøge at blive bare en smule klogere hver uge 😄👍

Up next 2022 tegner lidt gråt Min tommelfinger er for kort Nu har vi haft telefoner med store skærme i årevis, så jeg forstår ikke hvordan appudviklere stadigvæk laver knapper der sidder øverst i venstre
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh