|||

Min tommelfinger er for kort

Nu har vi haft telefoner med store skærme i årevis, så jeg forstår ikke hvordan appudviklere stadigvæk laver knapper der sidder øverst i venstre hjørne, og som er umulige at nå med én hånd?

Et eksempel fra min egen hverdag er Forest-appen, der hjælper mig med at holde fokus (og holde snitterne fra mobilen), ved at lade mig plante virtuelle træer, som dør hvis jeg åbner telefonen inden den forudafsatte tid er gået.

Det er en fin-fin app, men når man skal tilbage til hovedskærmen efter at have plantet et træ, så skal man række heeeelt op i venstre hjørne, og på en iPhone 13 Pro betyder det enten at jonglere risikabelt med den dyre dims, eller at gå den lidt mere sikre vej og bruge to hænder.

Nye knapper eller swipes

I stedet ville det jo være meget nemmere, hvis man havde knappen nede i højre hjørne, eller bare kunne swipe med tommelen tilbage til hovedskærmen.

Så det skrev jeg til folkene bag Forest, der forleden var søde nok til at svare:

“We can see how this particular feature can save users time to continue planting, and we will certainly forward your suggestion to the rest of the team. Hopefully, we can implement this feature in the near future when possible!”

Så nu går jeg bare og venter på en opdatering 🌳😄📱

Up next Tid til at blive lidt klogere Her i 2022 vil jeg forsøge at implementere en gammel idé – at afsætte en 3-timers blok i kalenderen hver uge til at læse artikler og bøger, se Gåturs-jubilæum
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot