|||

Ted Not So Much?

Jeg ser til min store overraskelse, at jeg – udover en meget kort bemærkning for et års tid siden – vist ikke her i bloggen har gjort reklame for serien Ted Lasso på Apple TV+?

Det er mystisk, fordi jeg var helt og aldeles verliebt i den første sæson, som jeg bingede to gange fra ende til anden i løbet af efteråret.

Derfor var det også med en vis nervøsitet, at jeg så frem til sæson 2, der landede i videostrømmen for lidt over en måned siden.

For kunne den nu leve op til så fantatisk en start?

Det korte svar er desværre – nej.

Runde to

Det er ikke fordi den er dårlig, men den rammer absolut heller ikke de første afsnits sublime blanding af ægte følelser, quirky humor og tåkrummende karakterer.

Det havde måske også været for meget at forvente, men jeg var afgjort begyndt at håbe.

Nå, men Ted Lasso sæson 2 er trods alt…okay. Det første afsnit var so-so, de næste par stykker væsentligt bedre.

Vi skal til gengæld slet ikke tale om afsnit 4, der var et mystisk, pinligt og fuldstændig fladt juleafsnit(!).

Femte afsnit var dog en tilbagevenden til nogenlunde form – men altså stadig langt fra første sæsons ti afsnit lange sejrsrunde på skærmen.

Jeg håber selvfølgelig at den sniger sig deropaf igen, men tør ikke længere håbe.

Sic transit gloria mundi.

Up next Pay it forward Makroblomster
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh