|||

Ted Not So Much?

Jeg ser til min store overraskelse, at jeg – udover en meget kort bemærkning for et års tid siden – vist ikke her i bloggen har gjort reklame for serien Ted Lasso på Apple TV+?

Det er mystisk, fordi jeg var helt og aldeles verliebt i den første sæson, som jeg bingede to gange fra ende til anden i løbet af efteråret.

Derfor var det også med en vis nervøsitet, at jeg så frem til sæson 2, der landede i videostrømmen for lidt over en måned siden.

For kunne den nu leve op til så fantatisk en start?

Det korte svar er desværre – nej.

Runde to

Det er ikke fordi den er dårlig, men den rammer absolut heller ikke de første afsnits sublime blanding af ægte følelser, quirky humor og tåkrummende karakterer.

Det havde måske også været for meget at forvente, men jeg var afgjort begyndt at håbe.

Nå, men Ted Lasso sæson 2 er trods alt…okay. Det første afsnit var so-so, de næste par stykker væsentligt bedre.

Vi skal til gengæld slet ikke tale om afsnit 4, der var et mystisk, pinligt og fuldstændig fladt juleafsnit(!).

Femte afsnit var dog en tilbagevenden til nogenlunde form – men altså stadig langt fra første sæsons ti afsnit lange sejrsrunde på skærmen.

Jeg håber selvfølgelig at den sniger sig deropaf igen, men tør ikke længere håbe.

Sic transit gloria mundi.

Up next Pay it forward Makroblomster
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline