|||

Tastatur-trang

Jeg havde egentlig opgivet ideen om et mekanisk keyboard, fordi det ikke nødvendigvis passer så godt ind på et fælleskontor at sidder og klakke løs.

Og så virkede det også lidt uoverskueligt at skulle browse og vælge og bestille og måske bygge lidt selv, omend dét jo også lyder vidunderligt nørdet.

Jeg har også tidligere været lidt lun på Keychron, der laver relativt velrenommerede tastaturer til os, der ikke er parate til det store byg-selv-projekt .

Jeg har dog haft det indtryk at det kun har været med US layout, så det er aldrig blevet til noget.

Nu har jeg så lige opdaget, at de også kan købes med nordiske taster, og så blev jeg sgu lidt fristet igen.

Det her K7 Slim Wireless er fx ganske niffigt, må jeg sige…

UPDATE: Og det kom jeg så også til at bestille… Med Gateron Red switches, hvis du skulle være nysgerrig.

Up next Synctjeneste-ballade igen-igen Gennem de sidste 10-15 års tid har jeg løbende testet forskellige synctjenester – Dropbox, Box, SpiderOak, SugarSync, Mega og mange flere. Nogle Godaften, Frederiksberg
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak