|||

Tastatur-trang

Jeg havde egentlig opgivet ideen om et mekanisk keyboard, fordi det ikke nødvendigvis passer så godt ind på et fælleskontor at sidder og klakke løs.

Og så virkede det også lidt uoverskueligt at skulle browse og vælge og bestille og måske bygge lidt selv, omend dét jo også lyder vidunderligt nørdet.

Jeg har også tidligere været lidt lun på Keychron, der laver relativt velrenommerede tastaturer til os, der ikke er parate til det store byg-selv-projekt .

Jeg har dog haft det indtryk at det kun har været med US layout, så det er aldrig blevet til noget.

Nu har jeg så lige opdaget, at de også kan købes med nordiske taster, og så blev jeg sgu lidt fristet igen.

Det her K7 Slim Wireless er fx ganske niffigt, må jeg sige…

UPDATE: Og det kom jeg så også til at bestille… Med Gateron Red switches, hvis du skulle være nysgerrig.

Up next Synctjeneste-ballade igen-igen Gennem de sidste 10-15 års tid har jeg løbende testet forskellige synctjenester – Dropbox, Box, SpiderOak, SugarSync, Mega og mange flere. Nogle Godaften, Frederiksberg
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde