|||

Task manager multiverse

Jeg synes jo det er sjovt at dimse med task managers og todo-lister og den slags, men nogle gange bliver jeg lidt træt af mig selv.

I denne uge er jeg kommet til - udover at bruge alt for meget tid på at researche - at installere 4-5 nye apps, som jeg synes så spændende ud.

Og selvom jeg langt fra har duplikeret alle opgaver og projekter alle steder, så har jeg dels udsat mig selv for en tsunami af notifikationer (indtil jeg fik slået fra igen), dels skabt et kaotisk multivers af opgaver og reminders, der lever mere eller mindre parallelt i forskellige apps og tjenester.

Det kunne jeg nok have planlagt bedre. Ironisk nok.

PS. Foreløbig er jeg blevet så betaget af Sorted 3, at jeg forsøgsvis har rykket alle mine opgaver fra Things derover - på trods af, at appen foreløbig kun findes på iOS!

Men de lover at en macOS-version er på vej, og jeg synes den passer så godt til mine rutiner, at jeg valgte at tage chancen. Og så må jeg jo hoppe tilbage eller flytte til noget helt tredje, hvis det ikke fungerer…

PPS. Jeg blev sgu lidt skuffet af min foreløbige test af OmniFocus. Det skulle være så godt, og så synes jeg bare det var over-komplekst, ulogisk og ret meget ude af sync med mine behov… Øv.

Up next Juleferiestemning Det er pænt farligt at ramme tirsdag eftermiddag og have fornemmelse af, at det er fredag. Oven i købet at det er fredag lige op til juleferie… Gråt vinterblad
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning