|||

Task manager multiverse

Jeg synes jo det er sjovt at dimse med task managers og todo-lister og den slags, men nogle gange bliver jeg lidt træt af mig selv.

I denne uge er jeg kommet til - udover at bruge alt for meget tid på at researche - at installere 4-5 nye apps, som jeg synes så spændende ud.

Og selvom jeg langt fra har duplikeret alle opgaver og projekter alle steder, så har jeg dels udsat mig selv for en tsunami af notifikationer (indtil jeg fik slået fra igen), dels skabt et kaotisk multivers af opgaver og reminders, der lever mere eller mindre parallelt i forskellige apps og tjenester.

Det kunne jeg nok have planlagt bedre. Ironisk nok.

PS. Foreløbig er jeg blevet så betaget af Sorted 3, at jeg forsøgsvis har rykket alle mine opgaver fra Things derover - på trods af, at appen foreløbig kun findes på iOS!

Men de lover at en macOS-version er på vej, og jeg synes den passer så godt til mine rutiner, at jeg valgte at tage chancen. Og så må jeg jo hoppe tilbage eller flytte til noget helt tredje, hvis det ikke fungerer…

PPS. Jeg blev sgu lidt skuffet af min foreløbige test af OmniFocus. Det skulle være så godt, og så synes jeg bare det var over-komplekst, ulogisk og ret meget ude af sync med mine behov… Øv.

Up next Juleferiestemning Det er pænt farligt at ramme tirsdag eftermiddag og have fornemmelse af, at det er fredag. Oven i købet at det er fredag lige op til juleferie… Gråt vinterblad
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak