|||

Skal vi kalde det ‘arbrie’ eller ‘ferejde’?

Nej, det skal vi nok ikke - men der burde være et ord for den specielle tilstand man er i som stadig forholdsvis nyudsprunget selvstændig, hvor man prøver at holde ferie, men også arbejder lidt alligevel - enten for at nå alle sine opgaver, for at holde gryden i kog eller bare fordi man måske ikke helt kan lade være…

Up next Ugens Pensum #15: reboot af mine ugentlige tips Min nye lifelog-blog har givet mig lyst til at genoplive mit Ugens Pensum, et slags nyhedsbrev med et par links og artikler som jeg gerne vil dele. EFF Så har jeg igen givet lidt til EFF som for tiden kører en maritimt inspireret kampagne(?). (Selvom de nu på 8. år stadig ikke kan finde ud af at
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?