|||

Skal vi kalde det ‘arbrie’ eller ‘ferejde’?

Nej, det skal vi nok ikke - men der burde være et ord for den specielle tilstand man er i som stadig forholdsvis nyudsprunget selvstændig, hvor man prøver at holde ferie, men også arbejder lidt alligevel - enten for at nå alle sine opgaver, for at holde gryden i kog eller bare fordi man måske ikke helt kan lade være…

Up next Ugens Pensum #15: reboot af mine ugentlige tips Min nye lifelog-blog har givet mig lyst til at genoplive mit Ugens Pensum, et slags nyhedsbrev med et par links og artikler som jeg gerne vil dele. EFF Så har jeg igen givet lidt til EFF som for tiden kører en maritimt inspireret kampagne(?). (Selvom de nu på 8. år stadig ikke kan finde ud af at
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning