|||

Så har jeg igen givet lidt til EFF som for tiden kører en maritimt inspireret kampagne(?).

(Selvom de nu på 8. år stadig ikke kan finde ud af at rette mit navn, og konsekvent kalder mig “Anders Häggström”. Han er sikkkert en fin fyr, men det er ikke mig.)

Anyway, EFF er en superfin organisation, der gør et kæmpe stykke arbejde for online-rettigheder, oplysning, ytringsfrihed og lighed, og jeg er glad for at støtte deres indsats.

BONUS

I denne episode af Rob Reids ret fine podcast After On fortæller Cindy Cohn mere om EFF, både historisk og om hvilke udfordringer de (og vi!) står over for i dag.

(tweet)

Up next Skal vi kalde det ‘arbrie’ eller ‘ferejde’? Nej, det skal vi nok ikke - men der burde være et ord for den specielle tilstand man er i som stadig forholdsvis nyudsprunget selvstændig, hvor man bil 2000
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg