|||

Så har jeg igen givet lidt til EFF som for tiden kører en maritimt inspireret kampagne(?).

(Selvom de nu på 8. år stadig ikke kan finde ud af at rette mit navn, og konsekvent kalder mig “Anders Häggström”. Han er sikkkert en fin fyr, men det er ikke mig.)

Anyway, EFF er en superfin organisation, der gør et kæmpe stykke arbejde for online-rettigheder, oplysning, ytringsfrihed og lighed, og jeg er glad for at støtte deres indsats.

BONUS

I denne episode af Rob Reids ret fine podcast After On fortæller Cindy Cohn mere om EFF, både historisk og om hvilke udfordringer de (og vi!) står over for i dag.

(tweet)

Up next Skal vi kalde det ‘arbrie’ eller ‘ferejde’? Nej, det skal vi nok ikke - men der burde være et ord for den specielle tilstand man er i som stadig forholdsvis nyudsprunget selvstændig, hvor man bil 2000
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot