|||

Shortcut-frustrationer

Stort set hver eneste gang jeg får en idé til et shortcut i iOS, opdager jeg at det tilsyneladende ikke rigtig kan lade sig gøre.

Jeg indrømmer blankt at jeg absolut er total amatør, og det er ikke altid jeg forstår de shortcuts jeg kopierer, tilpasser og forsøger at få til at virke til mine behov.

Så det kan være, at jeg ganske enkelt ikke kan gennemskue hvordan jeg kan løse mine udfordringer.

De fleste af de shortcuts jeg faktisk har og bruger, er som sagt også tweakede versioner af genvejs-programmer, som jeg har kopieret andetsteds.

Men lige så ofte handler det om at de apps jeg bruger, så bare ikke lige tilbyder den feature jeg ønsker, eller ikke lige kan outputte til dén anden app jeg vil integrere med.

Så jeg har en håndfuld shortcuts jeg bruger med ujævne mellemrum, men de er ikke særlig avancerede og de løser ofte kun en del af det aktuelle problem.

Omvendt er selve ideen bag Shortcuts stadig fascinerende nok til at jeg ville ønske, at man kunne køre dem på macOS også.

WWDC er lige om hjørnet, så man har jo lov at håbe…

Up next Kontor i en boks Via Uncrate: niffigt design af et sammenklappeligt minikontor i en kasse – som man måske lige akkurat kunne få plads til i et hjørne Endnu et stykke papir op i røg Jeg begynder at se et mønster. Jeg har lige meldt mig ud af den foreløbig fjerde uddannelse, jeg ikke har gjort færdig. RUC 1991-92. Bestod et
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh