|||

Shortcut-frustrationer

Stort set hver eneste gang jeg får en idé til et shortcut i iOS, opdager jeg at det tilsyneladende ikke rigtig kan lade sig gøre.

Jeg indrømmer blankt at jeg absolut er total amatør, og det er ikke altid jeg forstår de shortcuts jeg kopierer, tilpasser og forsøger at få til at virke til mine behov.

Så det kan være, at jeg ganske enkelt ikke kan gennemskue hvordan jeg kan løse mine udfordringer.

De fleste af de shortcuts jeg faktisk har og bruger, er som sagt også tweakede versioner af genvejs-programmer, som jeg har kopieret andetsteds.

Men lige så ofte handler det om at de apps jeg bruger, så bare ikke lige tilbyder den feature jeg ønsker, eller ikke lige kan outputte til dén anden app jeg vil integrere med.

Så jeg har en håndfuld shortcuts jeg bruger med ujævne mellemrum, men de er ikke særlig avancerede og de løser ofte kun en del af det aktuelle problem.

Omvendt er selve ideen bag Shortcuts stadig fascinerende nok til at jeg ville ønske, at man kunne køre dem på macOS også.

WWDC er lige om hjørnet, så man har jo lov at håbe…

Up next Kontor i en boks Via Uncrate: niffigt design af et sammenklappeligt minikontor i en kasse – som man måske lige akkurat kunne få plads til i et hjørne Endnu et stykke papir op i røg Jeg begynder at se et mønster. Jeg har lige meldt mig ud af den foreløbig fjerde uddannelse, jeg ikke har gjort færdig. RUC 1991-92. Bestod et
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot