|||

Serie-o-rama

Normalt “nøjes” vi med én streaming-tjeneste i husholdningen, udover dr.dk, og for det meste er det Netflix. Der er et anstændigt udvalg af både film og serier, og jeg synes faktisk mange af Netflix’ egne produktioner holder et ganske okay niveau.

Men indimellem lader vi os lokke over på en af konkurrenterne, og tager lige en måned eller to, typisk med HBO, for at se noget andet.

Således også her de næste 4 ugers tid, hvor vi har valgt Handmaid’s Tale (sæson 1, som jeg har set, og sæson 2, som jeg ikke har set endnu) som juleferie-kigning. Den er jo enormt opmuntrende og passer til højtiden. Eller noget.

Derudover prøver jeg at klemme tredje sæson af serien Billions ind (jeg kunne rigtig godt lide sæson 1 og 2), og så er jeg lidt på jagt efter andre gode ting i kataloget. Er dog usikker på, om jeg tør tage chancen med WestWorld sæson 2, som jeg har hørt meget skidt om…

HBO halter lidt efter ’Flix på pixelfronten

Det er altsammen vældig fint, ikke mindst fordi jeg faktisk har en måneds gratis prøve-abonnement, men øj, hvor er man blevet vænnet til den tårnhøje billedkvalitet hos Netflix, især naturligvis når de kører fuld 4K og HDR og hele svineriet.

Det er lige før det smager af VHS nogle gange hos HBO, og vi taler altså om at vi har 200 Mbit fiber lige ned i røven på afspilleren. Det er lidt sølle.

Up next Gråt vinterblad når man får individuelt tilpasset juleopdækning
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh