|||

Samtale fremmer forståelsen

Jeg kan allerede høre meningsmaskinens backlash rumle i horisonten, men nu lægger jeg lige min kyniker-kasket et øjeblik, m’kay?

Jeg synes faktisk det her er et fint initiativ.

DR om ’Uenige Sammen’: ‘Vi vil have danskerne til at tale sammen’

Og ja, det kan gå galt på 27 forskellige måder, og jeg spår at der vil være masser som mener at det er dumt, fjollet, formålsløst eller direkte skadende.

Men helt ærligt: at forsøge at hjælpe folk med at tale med hinanden om værdier, politik, synspunkter, livssyn eller bare hverdag - det kan sgudda kun være en god ting, synes jeg.

PS. Beklager til de lidt ældre derude at jeg kom til at bruge et teleselskabs reklameslogan som overskrift - men det var jo dem, der stjal det gode udtryk fra os i første omgang…

Up next Skrivetips fra Steven Pinker Her for en uges tid siden gik Pinker til Twitter-amok, og afsendte en liste på 13 tips til at skrive bedre (prosa). Den slags kan naturligvis altid Jeg leger med nyt keyboard
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh